zondag 24 juli 2011

Dagje uit

Gisteren waren wij, mijn vriendin en ik,  een dagje uit en deze keer geen stempel te zien, nou ja op het eind toch nog even naar de Craftorij.
's Morgens naar de Blauwe Kamer ( natuurgebied) en daar werden we getrakteerd op een groep wilde Konikpaarden, een echt kadootje om naar te kijken.
's Middags naar de Lavendeltuin en daar ook hele mooie foto's kunnen maken, ik heb zo waar lavendellimonade gedronken en was erg lekker.
Kijk naar een kleine impressie van onze dag.                                   


4 opmerkingen:

 1. Het was een SUPER leuke dag! Bedankt voor je gezelligheid en leuke uitstapjes. En wat een cadeautjes onderweg met alle leuke dingen die we tegenkwamen.
  Mijn foto's komen nog op mijn blog hoor.
  Lieve groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat jullie het zo fijn hadden. Mooie foto's Franciena.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat adres mag je me ook wel bezorgen. Leuk om samen met een vriendin te kunnen genieten van al het mooie hé;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo de natuurvrienden op stap...leuk. Maar zo 'n groen groot lang geval (dat springt) hoef ik niet tegen te komen hoor! Laat dat maar in afrika zitten...alhoewel...hier kwam vorige week (naar het schijnt...want ik was op vakantie...ik heb het van horen zeggen en uit de krant)... een olifant uit het maïsveld van een boer gestapt. Dat was voor wandelaars ook schrikken! Het beestje was ontsnapt uit een circus hahahahahaha... ECHT WAAR!!! Nou ja, jullie hebben een mooi parcour afgelegd zo te zien... mooi toch.
  Grtjs Patrice

  BeantwoordenVerwijderen